Peugeot Boxer L1H1

Aquest vehicle s’ha fet a mida dels desitjos del client. Un vehicle pensat per dos persones i dos gossos. Estudiat al detall per el màxim confort de tots plegats. Es tracta d’un vehicle compacte, per evitar les limitacions de vehicles mes grans.

Llit de 120 cm on poden dormir còmodament 2 persones. Matalàs fet a mida en espuma HR i viscoelàstica per un confort superior. Armari per tenir la roba sempre a ma.
La furgoneta s’ha aïllat íntegrament en Kaiflex de 20 mm. Li dona confort tèrmic excel·lent, que permet mantenir una temperatura òptima. Es manté el separador de carrega, ja que els vidres davanters, penalitzen en gran mesura, aquest confort tèrmic. La mosquitera permet mantenir allunyats els insectes quan tenim la porta oberta.
Armaris d’emmagatzematge, taula plegable i una pica en un mòdul compacte. Tot plegat per deixar el màxim d’espai per dos persones i dos gossos. La zona de carrega es accessible amb dos portes corredores i amaguen una nevera de 45 l.
El vehicle disposa de preses de corrent tant de 12 V com de 220 V a mes de preses USB. Tot controlat per un monitor que ens indica consums i voltatges. Disposa d’un calefactor dièsel de 2 KW. Una finestra aïllada, dona accés a la zona davantera del vehicle.
Il·luminació led de baix consum amb llum blanca i blava. Claraboia Fiamma amb ventilador que ajuda a mantenir el confort tèrmic i actua com extractor en cas de cuinar dins el vehicle.
El gran problema dels vehicles, es que l’alternador està pensat, per carregar la bateria principal d’àcid. La segona bateria sol ser AGM o GEL, amb requeriments de carrega diferents als de la bateria principal. Aquest fet fa que mai aconseguim carregar al 100% les bateries secundaries. La solució ens la dona Victron amb el DC to DC charger. S’encarrega de que es carreguin sempre de forma òptima i d’efectuar les operacions de manteniment per allargar-ne la vida útil. Tot plegat o podem ajustar i controlar còmodament des de el nostre telèfon mòbil.